Wie zijn wij?

 

HD-TOOLS is opgericht in 2007 en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende internet winkels in Nederland voor de verkoop van professioneel gereedschap. HD-TOOLS ontleent zijn naam aan de initialen van de oprichter, maar HD-TOOLS staat ook voor Heavy Duty Tools, High Durability Tools en High Demand Tools.

HD-TOOLS is gespecialiseerd in de verkoop van elektrische gereedschappen en daaraan gerelateerde verbruiksmaterialen voor professioneel gebruik. HD-TOOLS richt zich voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf en ZZP-ers uit Nederland, België en Duitsland. Daarnaast levert HD-TOOLS aan gereedschaphandelaren en wederverkopers. Ook particulieren die hoge eisen stellen aan hun gereedschappen kunnen bij ons terecht.

 

HD-TOOLS staat garant voor:

 

Snelle en betrouwbare levering:

HD-TOOLS streeft ernaar de producten uit voorraad te kunnen leveren. Daardoor kunnen wij snel en betrouwbaar leveren. Orders die voor 17.00 uur binnen komen zullen in de regel de volgende werkdag op het door u aangegeven adres afgeleverd worden. Als dat niet zo is, melden we dit aan u.

 

Kwaliteitsproducten met garantie:

Wij verkopen alleen producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Makita, DeWALT, Kärcher, Bosch, PGB en Hitachi waarvan de uitstekende kwaliteit in de praktijk is aangetoond. Ze kunnen industrieel worden ingezet. Voor de “professionele doe-het-zelver” maar ook voor professionals die een bepaald gereedschap minder zwaar of slechts af en toe gebruiken voeren wij ook de producten van Einhell en Metabo. Deze zijn minder geschikt voor zware industriële inzet maar bieden een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

 

De laagste prijs en lage verzendkosten:

Door het grote inkoopvolume, de beperking van het assortiment, en onze zeer lage overheadkosten, kunnen wij de laagste prijzen realiseren. Om de overheadkosten zo laag mogelijk te houden heeft HD-TOOLS een uitgekiende aanpak gekozen. Enkele voorbeelden zijn:

 

- Alle uitgeleverde producten worden goed verpakt om beschadigingen tijdens transport te voorkomen. Wij  hergebruiken daarvoor alle inkomende verpakkingsmaterialen. Hierdoor kan het dus voorkomen dat u bijvoorbeeld een Makita product ontvangt in een overdoos van een ander merk. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar het verlaagt ook de overheadkosten.

 

- HD-TOOLS is geen lid van de vele verschillende online-winkel keurmerken en product-vergelijkingswebsites. Omdat deze keurmerken en product-vergelijkingswebsites voor ons niet gratis zijn, realiseren we zo een aanzienlijke besparing op de overheadkosten.

 

- HD-TOOLS heeft geen portokosten omdat alle communicatie digitaal of telefonisch verloopt en de factuur via email wordt verstuurd.

 

- HD-TOOLS verstuurt jaarlijks vele duizenden pakketten via GLS naar haar klanten. Door ons grote volume zijn de verzendkosten laag. Voor aankopen boven de 75 euro betaalt de klant in Nederland, België en Duitsland geen verzendkosten.

 

- HD-TOOLS heeft geen fysieke winkel. Gereedschappen kunnen wel op afspraak worden opgehaald. Telefonisch of per email kan indien nodig deskundig en onafhankelijk technisch advies aan klanten gegeven worden.

Het gedreven HD-TOOLS team bestaat uit:

Rob Joosten:                Inkoop en verkoop 

Joost Stekelenburg:      Controlling en marketing  

Sandra Nouwen:           Orderverwerking en klantenservice

Marcel Schoeber:        Logistiek en magazijn

Jan Joosten:                  Logistiek en magazijn

Ben Gielen:                   Technische dienst