Deze website heeft cookies nodig om alle functies te kunnen uitvoeren. Als u onze website verder bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Meer informatie - Verberg deze tekst

Over ons

Wie zijn wij?

HD-TOOLS is opgericht in 2007 en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende internet winkels in Nederland voor de verkoop van professioneel gereedschap. HD-TOOLS ontleent zijn naam aan de initialen van de oprichter, maar HD-Tools staat ook voor Heavy Duty Tools, High Durability Tools en High Demand Tools.

HD-TOOLS is gespecialiseerd in de verkoop van elektrische gereedschappen, accu gereedschappen en daaraan gerelateerde verbruiksmaterialen voor professioneel gebruik. HD-TOOLS richt zich voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf en ZZP-ers uit Nederland, België en Duitsland. Daarnaast levert HD-TOOLS aan gereedschaphandelaren en wederverkopers. Ook particulieren die hoge eisen stellen aan hun gereedschappen vinden hun weg bij ons heel goed.

 

Waar staan wij voor?

Snelle en betrouwbare levering:

HD-TOOLS streeft ernaar de producten uit voorraad te kunnen leveren. Daardoor kunnen wij snel en betrouwbaar leveren. Orders die voor 17.00 uur binnen komen zullen in de regel de volgende werkdag op het door u aangegeven adres afgeleverd worden. Als dat niet zo is, melden we dit aan u.

Kwaliteitsproducten met garantie:

Wij verkopen alleen producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Makita, DeWalt, Kärcher, Bosch Professional, PGB en HiKoki waarvan de uitstekende kwaliteit in de praktijk is aangetoond. Ze kunnen industrieel worden ingezet. Voor de "professionele Doe-het-zelver", maar ook voor professionals die een bepaald gereedschap minder zwaar of slechts af en toe gebruiken voeren wij ook de producten van Metabo en Scheppach. Deze zijn minder geschikt voor zware industriële inzet maar bieden een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

De laagste prijs en lage verzendkosten:

Door het grote inkoopvolume, de beperking van het assortiment, en onze zeer lage overheadkosten, kunnen wij de laagste prijzen realiseren. Om de overheadkosten zo laag mogelijk te houden heeft HD-TOOLS een uitgekiende aanpak gekozen. Het hergebruik van verpakkingsmateriaal, hoog volume aan pakketverzendingen, digitale verzending van mailings en facturen.

 

- HD-TOOLS is geen lid van de vele verschillende online-winkel keurmerken en product-vergelijkingswebsites. Omdat deze keurmerken en product-vergelijkingswebsites voor ons niet gratis zijn, realiseren we zo een aanzienlijke besparing op de overheadkosten. Uiteraard zorgen we er wel voor dat we aan dezelfde standaarden voldoen die u van ons mag verwachten.

- HD-TOOLS heeft geen portokosten omdat alle communicatie digitaal of telefonisch verloopt en de factuur via email wordt verstuurd.

- HD-TOOLS verstuurt jaarlijks vele duizenden pakketten via GLS naar haar klanten. Door ons grote volume zijn de verzendkosten laag. Voor aankopen boven de 75 euro betaalt de klant in Nederland, België en Duitsland geen verzendkosten.

- HD-TOOLS heeft haar processen zeer efficiënt ingericht.

 

Het gedreven HD-TOOLS team bestaat uit:

Rob Joosten: Inkoop en verkoop
Ben Vreeke: Inkoop en verkoop
Joost Stekelenburg: Controlling en marketing
Suzan Dings: Commerciële binnendienst
Juul Achten: Commerciële binnendienst
Jenny Smets: Commerciële binnendienst
Sjoerd Gommans: Showroom en magazijn
Math Thijssen: Logistiek en magazijn
Noud Peeters: Logistiek en magazijn
Daan Engels: Logistiek en magazijn
Ben Gielen: Technische dienst

 

Slava Yurthev Copyright