Deze website heeft cookies nodig om alle functies te kunnen uitvoeren. Als u onze website verder bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Meer informatie - Verberg deze tekst
  • Home
  • Garantie Makita artikelen

 

Wij zijn officiële Makita Dealer in Nederland. dat geeft u veel voordelen als het gaat om de garantie op uw machines!

 

  • De garantie van alle Makita machine die u bij ons via de webshop aankoopt worden via Makita Nederland afgehandeld. Makita Nederland staat erom bekend zeer snel en kundig machines te repareren en dus profiteert u van zeer korte doorlooptijden en de zekerheid dat de artikelen weer naar behoren functioneren.

 

  • Alle machines die in het assortiment van Makita Nederland zitten, kunt u ook nog eens registreren voor 2 jaar extra verlengde garantie, dus totaal 3 jaar. Bij alle Makita machines staat of deze in het assortiment van Makita Nederland zitten. Er staat dan bij bijzondere kenmerken: "Dit is een origineel Makita product uit het assortiment van Makita Nederland. Meer informatie hierover lees je hier."

 

  • Omdat wij Europees breed opereren, bieden we ook Europese (lees: niet Nederlandse) Makita modellen aan. Uiteraard zijn dit altijd alleen maar originele Makita machines. Bij deze modellen staat dan ook expliciet gemeld dat het een Europees model betreft. Let u hierbij op dat u deze dan niet bij Makita Nederland kunt aanmelden voor de verlengde garantie. Uiteraard geniet u wel gewoon van de 12 maanden fabrieksgarantie. Er staat dan bij bijzondere kenmerken: "Dit is een origineel Europees Makita product. Meer informatie hierover lees je hier."

 

  • Accu's en acculaders hoeven niet geregistreerd te worden. Op basis van de serienummers van de accu's en laders is te zien hoe oud deze ongeveer zijn. U krijgt standaard 2 jaar garantie op alle accu's en laders.

 

Slava Yurthev Copyright