Deze website heeft cookies nodig om alle functies te kunnen uitvoeren. Als u onze website verder bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Meer informatie - Verberg deze tekst

In verband met grote drukte bij onze vervoerder is het mogelijk dat uw pakket een dag langer onderweg is. Onze excuses voor de eventuele overlast.

Andere klanten kochten ook:

Redbrick Slate Grey S3 Veiligheidssneakers

incl. BTW

Onze prijs:

€ 69,95

Direct leverbaar

Onze prijs:

€ 69,95

€ 57,81

excl. BTW

De Redbrick Slate S3 is een stijlvolle veiligheidsschoen die perfect past bij een spijkerbroek. De werkschoen voldoet aan de veiligheidseisen.


De Redbrick Slate is een trendy werkschoen die veel wordt gedragen in o.a. de bouw en het magazijn.

Ook vrachtwagenchauffeurs kiezen steeds meer voor de sportieve Redbricks. Gewone schoenen voldoen niet aan de eisen die er zijn op de werkvloer, daarvoor moeten er veiligheidsschoenen gedragen worden. Deze Redbricks hebben een veiligheidsnorm EN ISO 20345 en binnen deze norm heb je verschillende normeringen.

De aard van de werkzaamheden bepaalt welke veiligheidsschoenen er gedragen moeten worden. Deze Redbrick Slate voldoet aan de norm S3. In deze schoen zit een anti-perforatie zool d.w.z. dat er absoluut geen scherpe voorwerpen binnen kunnen dringen, dat geeft een veilig gevoel.

Als er in vochtige omstandigheden wordt gewerkt is deze S3 Redbrick een aanrader, het water dringt de schoen niet binnen. Bovendien is een schoen met norm S3 anti-statisch.Ook de kevlar tussenzool biedt voldoende veiligheid. Een ideale schoen om de werkplek mee op te gaan ook vanwege zijn (lichte) carbonite veiligheidsneus.

Meer informatie
Artikel nummer 56072580119
Fabrikant Redbrick
Modeltype Slate Grey
Categorie artikel Werkschoenen
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Redbrick Slate Grey S3 Veiligheidssneakers
Jouw rating
Slava Yurthev Copyright