Deze website heeft cookies nodig om alle functies te kunnen uitvoeren. Als u onze website verder bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Meer informatie - Verberg deze tekst

Garantie

Al het gereedschap en accessoires die u bij ons heeft gekocht zijn origineel van de fabrikant afkomstig. Wij verkopen geen gebruikte of gemodificeerde machine en uiteraard zit op alle machines fabrieksgarantie.

Sommige fabrikanten bieden langere garantietermijnen dan andere fabrikanten. In de tabel hieronder ziet u per merk welke termijnen er gelden. Mocht uw product binnen deze garantietermijn defect gaan als gevolg van een fabrieksfout (materiaal– of productiefout), dan zal HD-TOOLS de kosten voor reparatie, het gratis vervangen van defecte onderdelen en het terug naar u toesturen van het gerepareerde artikel verzorgen. Voorwaarde is dat het defecte product geen tekenen vertoont van onjuist gebruik of reparaties bij anderen dan door HD-TOOLS aangegeven.

 

De enige kosten die u bij garantie hoeft te maken, zijn de kosten voor het bij ons laten aankomen van het artikel.

 

We raden u aan ALTIJD eerst even contact met ons op te nemen als u problemen ervaart met uw product. Wellicht dat we het op afstand al kunnen verhelpen.

 

Merk Fabrieksgarantie Overige informatie
Makita

1 jaar op alle machines door professionele gebruikers

2 jaar op alle machines door particuliere gebruikers

2 jaar op alle accu's en acculaders 

Om deze garantie te ontvangen hoeft u alleen uw aankoopbewijs te bewaren.

U kunt uw gereedschap niet aanmelden bij Makita Nederland.

Bosch Professional 1 jaar op alle machines => Tot 3 jaar mogelijk

Na registratie van de machines bij www.bosch-professional.com is verlenging tot 3 jaar mogelijk.

Het aanbod geldt voor alle professionele elektrische en meetgereedschappen en voor bijbehorende accu's en opladers van Bosch Professional. Uitgesloten zijn hoogfrequent gereedschap, industriële accuschroevendraaiers, persluchtgereedschap en meegeleverde accessoires.

Kijk hier voor de garantiebepalingen van Bosch Professional

DeWALT 1 jaar op alle machines

Om deze garantie te ontvangen hoeft u alleen uw aankoopbewijs te bewaren.

Senco 2 jaar op alle machines "
Top Con 2 jaar op alle machines "
Futech 2 jaar op alle machines "
Overige merken 1 jaar op alle machines "

 

Als u defecte Makita gereedschap heeft, neem dan contact op met ons via mail (info@hd-gereedschap.nl) of telefonisch (077-4770581) om uw garantie aan te melden, zodat we dit op de snelste manier voor u afhandelen.

 

Voor gereedschap van overige merken, kunt u het artikel naar ons retour sturen met bijgaand garantieformulier bijgevoegd: FORMULIER


Niet onder de garantie vallen:

  • Het overbelasten van machines, waardoor de motor of onderdelen verbranden of smelten. Als eenmaal een motor te zwaar belast is geweest, dan kan daarna bij geringe belasting de motor weer gaan roken.
  • Machines die door anderen dan door HD-TOOLS aangewezen deskundigen zijn gedemonteerd of door hen zijn gewijzigd.
  • De gevolgen van onoordeelkundig of verkeerd gebruik van de machines. Indien de instructies in de gebruiksaanwijzing niet zijn opgevolgd, er sprake is van slecht onderhoud, nalatigheid, of overbelasting van de machine.
  • Gebruiksdelen zoals schaafbeitels, cirkelzaagbladen, schuurbanden, schuurschijven, beitels, etc. en ook onderdelen voor de bevestiging hiervan (bouten, sluitringen, klemplaten)
  • Onderdelen onderhevig aan normale slijtage tijdens de garantieperiode door zeer intensief gebruik zoals bv. kogel- en naaldlagers, olieafdichtingen en zuigerveren, koolborstels, etc.
  • De retourkosten vanuit u naar ons.

 

Slava Yurthev Copyright