Garantie

Hoewel het voor ons en u vanzelfsprekend is, zeggen we toch maar: Al het gereedschap en accessoires die u bij ons koopt zijn origineel en van de fabrikant afkomstig. Wij verkopen geen gebruikte of gemodificeerde machines en uiteraard zit op alle machines fabrieksgarantie. Zoals u wellicht weet, gaat het bij fabrieksgarantie om materiaal- en productiefouten. Gebruiksfouten en misbruik vallen hier natuurlijk niet onder.

Hieronder ziet u per merk welke termijnen er gelden. Mocht uw product binnen deze garantietermijn defect gaan als gevolg van een fabrieksfout (materiaal– of productiefout), dan zal HD-TOOLS de kosten voor reparatie, het gratis vervangen van defecte onderdelen en het terug naar u toesturen van het gerepareerde artikel verzorgen. Voorwaarde is dat het defecte product geen tekenen vertoont van onjuist gebruik of reparaties bij anderen dan door HD-TOOLS aangegeven.

 

Het enige wat u hoeft te regelen bij garantie, is dat u de machine bij ons afgeeft (mag ook per post opgestuurd worden).

 

We raden u aan ALTIJD eerst even contact met ons op te nemen als u problemen ervaart met uw product. Misschien kunnen we het euvel op afstand al kunnen verhelpen.

 

 

BOSCH PROFESSIONAL

U ontvangt 1 jaar fabrieksgarantie op alle machines. U kunt u garantie verlengen tot maximaal 3 jaar door de machine te registreren bij www.bosch-professional.com

Het aanbod geldt voor alle professionele elektrische en meetgereedschappen en voor bijbehorende accu's en opladers van Bosch Professional. Uitgesloten zijn hoogfrequent gereedschap, industriële accuschroevendraaiers, persluchtgereedschap en meegeleverde accessoires.


Kijk HIER voor de garantiebepalingen van Bosch ProfessionalDeWALT

U ontvangt 1 jaar fabrieksgarantie op alle machines.

Uw aankoopbewijs is ook uw garantiebewijs. Mocht u deze kwijt zijn, kunt u deze ook altijd nog bij ons opvragen.FUTECH

2 jaar op alle machines

Uw aankoopbewijs is ook uw garantiebewijs. Mocht u deze kwijt zijn, kunt u deze ook altijd nog bij ons opvragen.MAKITA

U ontvangt 1 jaar fabrieksgarantie op alle machines. Op alle accu's en acculaders zit 2 jaar garantie. Er is geen mogelijkheid voor verlengde garantie.

Uw aankoopbewijs is ook uw garantiebewijs. Mocht u deze kwijt zijn, kunt u deze ook altijd nog bij ons opvragen.Senco

2 jaar op alle machines

Uw aankoopbewijs is ook uw garantiebewijs. Mocht u deze kwijt zijn, kunt u deze ook altijd nog bij ons opvragen.TopCon

2 jaar op alle machines

Uw aankoopbewijs is ook uw garantiebewijs. Mocht u deze kwijt zijn, kunt u deze ook altijd nog bij ons opvragen.OVERIGE MERKEN

2 jaar op alle machines

Uw aankoopbewijs is ook uw garantiebewijs. Mocht u deze kwijt zijn, kunt u deze ook altijd nog bij ons opvragen.U kunt het artikel naar ons retour sturen met een garantie-verzoek met bijgaand garantieformulier:
Niet onder de garantie vallen:

  • Het overbelasten van machines, waardoor de motor of onderdelen verbranden of smelten. Als eenmaal een motor te zwaar belast is geweest, dan kan daarna bij geringe belasting de motor weer gaan roken.
  • Machines die door anderen dan door HD-TOOLS aangewezen deskundigen zijn gedemonteerd of door hen zijn gewijzigd.
  • De gevolgen van onoordeelkundig of verkeerd gebruik van de machines. Indien de instructies in de gebruiksaanwijzing niet zijn opgevolgd, er sprake is van slecht onderhoud, nalatigheid, of overbelasting van de machine.
  • Gebruiksdelen zoals schaafbeitels, cirkelzaagbladen, schuurbanden, schuurschijven, beitels, etc. en ook onderdelen voor de bevestiging hiervan (bouten, sluitringen, klemplaten)
  • Onderdelen onderhevig aan normale slijtage tijdens de garantieperiode door zeer intensief gebruik zoals bv. kogel- en naaldlagers, olieafdichtingen en zuigerveren, koolborstels, etc.
  • De retourkosten vanuit u naar ons.

 

Slava Yurthev Copyright