Deze website heeft cookies nodig om alle functies te kunnen uitvoeren. Als u onze website verder bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Meer informatie - Verberg deze tekst

Garantie

Op al het gereedschap en accessoires die u bij ons heeft gekocht, zit uiteraard fabrieksgarantie op. In de tabel hieronder ziet u per merk welke termijnen er gelden. Mocht uw product binnen deze garantietermijn defect gaan als gevolg van een fabrieksfout (materiaal– of productiefout), dan zal HD-TOOLS de kosten voor reparatie, het gratis vervangen van defecte onderdelen en het terug naar u toesturen van het gerepareerde artikel verzorgen. Voorwaarde is dat het defecte product geen tekenen vertoont van onjuist gebruik of reparaties bij anderen dan door HD-TOOLS aangegeven. U kunt altijd het beste even contact met ons opnemen voordat u het defecte artikel naar ons terugstuurt. Wellicht kunnen we u op afstand al helpen!

 

Merk Fabrieksgarantie Overige informatie
Makita

1 jaar op alle machines => Tot 3 jaar mogelijk

2 jaar op alle accu's en acculaders 

Na registratie van de machines bij Makita.nl is verlenging tot 3 jaar mogelijk. 

Vrijwel al het in Nederland aangekochte en door Makita Nederland gedistribueerde (Lithium-Ion) gereedschap valt onder de verlengde garantie. Uitzonderingen zijn lasers, acculampen, benzinegereedschap, luchtgereedschap, compressoren, gas tackers en accurate momentsleutels.

Bekijk hier de garantiebepalingen van Makita.

Accu's en acculaders hoeven niet te worden geregistreerd.

Bosch Professional 1 jaar op alle machines => Tot 3 jaar mogelijk

Na registratie van de machines bij Bosch-professional.com is verlenging tot 3 jaar mogelijk.

Het aanbod geldt voor alle professionele elektrische en meetgereedschappen en voor bijbehorende accu's en opladers van Bosch Professional. Uitgesloten zijn hoogfrequent gereedschap, industriële accuschroevendraaiers, persluchtgereedschap en meegeleverde accessoires.

Kijk hier voor de garantiebepalingen van Bosch Professional

DeWALT 1 jaar op alle machines  
Senco 2 jaar op alle machines  
TopCon 2 jaar op alle machines  
Overige merken 1 jaar op alle machines  

 

Bijgaand garantieformulier dient u mee te sturen: FORMULIER


Niet onder de garantie vallen:

  • Machines die door anderen dan door HD-TOOLS aangewezen deskundigen zijn gedemonteerd of door hen zijn gewijzigd.
  • De gevolgen van onoordeelkundig of verkeerd gebruik van de machines. Indien de instructies in de gebruiksaanwijzing niet zijn opgevolgd, er sprake is van slecht onderhoud, nalatigheid, of overbelasting van de machine.
  • Gebruiksdelen zoals schaafbeitels, cirkelzaagbladen, schuurbanden, schuurschijven, beitels, etc. en ook onderdelen voor de bevestiging hiervan (bouten, sluitringen, klemplaten)
  • Onderdelen onderhevig aan normale slijtage tijdens de garantieperiode door zeer intensief gebruik zoals bv. kogel- en naaldlagers, olieafdichtingen en zuigerveren, koolborstels, etc.
  • De retourkosten vanuit u naar ons.
Slava Yurthev Copyright