Verzenden

Levering:

Artikelen die op voorraad zijn, besteld en betaald zijn op werkdagen vóór 17.00 uur worden in Nederland in de regel de volgende werkdag bij u afgeleverd door onze pakketdienst. Orders geplaatst op vrijdag na 17.00 uur, in het weekend of tijdens nationale feestdagen worden de eerst volgende werkdag verzonden en de werkdag daarna bij u bezorgd. Internationale orders binnen Europa worden binnen 3 tot 5 werkdagen bezorgd.
   
Hoe wordt uw pakket verzonden?

Nadat uw order door ons is ontvangen, wordt deze zorgvuldig verpakt en aangeboden aan onze pakketdienst. Wij maken hierbij gebruik van pakketdienst GLS. U ontvangt per e-mail een track & trace code waarmee u uw pakket kunt volgen. Daarnaast kunt u in deze mail bij GLS aangeven dat u het pakket wil laten afleveren bij een pakketshop als u dat wenst.

Bij afwezigheid:

Mocht u op het moment van afleveren niet aanwezig zijn op het door u opgegeven afleveradres, dan zult u een 'Niet Thuis Bericht' bericht ontvangen waarmee u zelf (online of telefonisch) een nieuwe aflever-afspraak kunt maken met GLS Nederland.

Verzendkosten:

Alle bestellingen boven de € 75,00 excl. btw worden GRATIS bezorgd.
De verzendkosten per bestellingen onder de € 75,00 excl. btw zijn:

        Nederland:   € 6,57 ex btw (€ 7,95 incl btw)
        België:          € 8,22 ex btw (€ 9,95 incl btw)


Afhalen:

Het is mogelijk om op ons adres uw order op te komen halen. Tijdens reguliere werkdagen zijn wij van 9:00u tot 17:30u aanwezig op Kieënweg 20 te Baarlo. Belt u aub even om te controleren uw bestelling klaarligt om teleurstelling te voorkomen.

 

Slava Yurthev Copyright