Deze website heeft cookies nodig om alle functies te kunnen uitvoeren. Als u onze website verder bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Meer informatie - Verberg deze tekst

Verzenden

Levering:

Artikelen die op voorraad zijn, besteld en betaald zijn op werkdagen vóór 17.00 uur worden in Nederland in de regel de volgende werkdag bij u afgeleverd door onze pakketdienst. Orders geplaatst op vrijdag na 17.00 uur, in het weekend of tijdens nationale feestdagen worden de eerst volgende werkdag verzonden en de werkdag daarna bij u bezorgd. Internationale orders binnen Europa worden binnen 3 tot 5 werkdagen bezorgd.
   
Hoe wordt uw pakket verzonden?

Nadat uw order door ons is ontvangen, wordt deze zorgvuldig verpakt en aangeboden aan onze pakketdienst. Wij maken hierbij gebruik van pakketdienst GLS.

Bij afwezigheid:

Mocht u op het moment van afleveren niet aanwezig zijn op het door u opgegeven afleveradres, dan zult u een 'Niet Thuis Bericht' bericht ontvangen waarmee u zelf (online of telefonisch) een nieuwe aflever-afspraak kunt maken met GLS Nederland.

Verzendkosten:

Alle bestellingen boven de € 75,00 excl. btw worden GRATIS bezorgd.
De verzendkosten per bestellingen onder de € 75,00 excl. btw zijn:

        Nederland:   € 5,78 ex btw (€ 6,99 incl btw)
        België:          € 7,89 ex btw (€ 9,55 incl btw)
        Duitsland:    € 7,89 ex btw (€ 9,55 incl btw)


Afhalen:

Het is mogelijk om op ons adres uw order op te komen halen. Tijdens reguliere werkdagen zijn wij van 9:00u tot 17:30u aanwezig op Kieënweg 20 te Baarlo. Belt u gerust om een afspraak te maken.

 

Slava Yurthev Copyright