Retourneren

Als u via onze website een artikel heeft aangeschaft, mag u deze binnen 14 dagen retourneren of ruilen. De ongebruikte artikelen moeten uiteraard in de originele verpakking teruggestuurd worden.

 

U kunt uw artikelen naar ons terugsturen met een kopie van de factuur of de pakbon. Schrijft u daarbij op dat u het artikel (of de artikelen) wenst te retourneren en evt. een ander product wenst / uw geld terug wenst.

 

Ons adres is:

HD-TOOLS

Kieenweg 20

5991 EK Baarlo

Nederland

 

U ontvangt uw aankoopprijs volledig terug. De kosten voor retourzending zijn wel voor uw eigen rekening. Als u een specifiek artikel heeft besteld en ontvangen dat niet in onze online catalogus voorkwam maar op uw verzoek is besteld en verstuurd, dan is het niet mogelijk om het te retourneren. (zie ook artikel 6.3 van de algemene voorwaarden).

 

Let op: Mocht u uw bestelling gedeeltelijk retourneren waarbij de resterende artikelen die u wel houdt onder de minimale waarde van eur 75,- ex btw komt, dan worden alsnog de initiële verzendkosten in rekening gebracht. Dit wordt ingehouden op het aankoopbedrag dat u terug krijgt.

 

Slava Yurthev Copyright